Målerifirma för renovering av arbetsplatser eller offentliga miljöer

Målerifirma för renovering av arbetsplatser eller offentliga miljöer

På Larsson Örnmark har vi lång erfarenhet av att arbeta med företag, offentliga verksamheter och privata fastighetsägare. Den erfarenheten har gjort att vi är ett måleriföretag i Stockholm, Västerås och Malmö med en mycket bred kompetens och kapacitet. Vi kan hantera stora och komplicerade projekt lika väl som de mindre uppdragen.

När det kommer till företagslokaler och offentlig miljö är vår erfarenhet att måleriet spelar en stor roll för hela byggnaden och inte minst för den som tillbringar mycket tid i den. Att fräscha upp i lokalerna och skapa inbjudande miljöer ger inte bara lokalen ett lyft, det kan också lyfta arbetsmiljön för alla som arbetar i den. Att hålla sina lokaler uppdaterade är ett enkelt sätt att få sina anställda att trivas bättre. Som arbetsgivare är det du som ansvarar för din personals arbetsmiljö.

Materialval

För ett bra slutresultat spelar materialvalen stor roll. Därför arbetar vi på Larsson Örnmark uteslutande med färger och material som håller hög kvalitet och som vi är säkra på håller måttet i längden. Att måla med färg av låg kvalitet är en kortsiktig lösning där färg med högre kvalité både bevarar sitt utseende och bibehåller sina skyddande egenskaper under en längre tid.

Tjänsteerbjudande

Vi är ett måleriföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster när det är dags för företaget att måla om på arbetsplatsen. Här är ett urval av tjänster som vi erbjuder:

Fasadmålning

En fasad som står oskyddad för väder och vind kan snabbt leda till dyrare och mer komplicerade insatser som kräver betydligt mycket mer än ett nytt lager färg. Om det är dags att måla om fasaden så rekommenderar vi att göra det så snabbt det är möjligt innan större skador uppstår.

Dekorationsmåleri

Dekorationsmåleri ställer stora krav på hantverksskicklighet och långt ifrån alla måleriföretag har kompetensen som krävs. Ofta är dekorationsmåleri aktuellt för äldre byggnader där man är ute efter att bevara eller återskapa husets originalutseende. Tekniker som är vanligt förekommande är marmorering och ådring. Marmorering är ett sätt för att imitera olika sorters marmor och ådring används för att efterlikna olika sorters trä.

Renovering och nybyggnation

Vid en renovering är måleri en självklar del av arbetet, både när det kommer till nyare eller äldre byggnader. Likväl är det en självklarhet när det kommer till nybyggnation. På Larsson Örnmark kan vi erbjuda helhetslösningar för hela byggnaden. Allt från fönsterrenovering till målning av trapphus och tak.

Kontakta Larsson Örnmark

För mer information om våra tjänster och vad vi har att erbjuda, tveka inte att kontakta oss direkt så hjälper vi er att svara på era frågor.